Cykelsnack avsnitt 12

Anders Ekh gästar podden

I avsnitt 12 ska vi bland annat snacka med Anders Ekh om hans liv som elitcyklist, vad som hänt efter karriären och hans fortsatta koppling till cykel. Vi snuddar även vid svensk cykels framtid och belgiska öl.

Häll upp en god kopp kaffe och luta dig tillbaka och njut av ett drygt timmeslångt avsnitt tillsammans Anders och Kenneth.

Rekord på Vätternrundan 2013

I blogginlägget nedan hittar du skön läsning om när Anders var med och satte ett nytt rekord runt Vättern 2013. Riktigt grymt jobbat och nya redordtiden blev 6.37.09!
http://balanserabloggen.blogspot.com/2013/06/rekord-pa-vatternrundan.html

Kantvind 

Kantvind är ett svenskt varumärke grundat av fyra grabbar hösten 2017. Med olika bakgrunder förde passionen till cykling och drömmen om något nytt grabbarna samman. De vill skapa en klunga där du som cyklist kan känna dig som hemma oavsett nivå. Det spelar ingen roll om du cyklar en eller sju dagar i veckan, om du pendlar i ur och skur, sommar som vinter eller sitter på spinningcykeln. Kantvind har allt du behöver för att möta dina utmaningar.
https://kantvind.se/

Bioracer

Bioracer har utvecklat tekniska klubbkläder för individer och klubbar sedan 1986. De har varit en del av cykelsportens DNA sedan 1986. 26 OS-medaljer, 101 världsmästare. Med proffs samt lovande yngre cyklister i alla cykel discipliner. Bioracer är ett kvalitetsmärke där varje kund är unik.
https://www.bioracer.se/

Här hittar du Cykelsnack

Poddappar

Podden finns hos bland annat Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Substack, Stitcher, TuneIn och Podbean.

Facebook

Vill du snacka med med mig och komma med sköna tips och grymma idéer till podden kan du skicka ett PM på poddens Facebooksida https://www.facebook.com/cykelsnack/.

Instagram

Du hittar även Cykelsnack på Instagram med användarnamnet @cykelsnack.