Kontakta mig

Använd gärna någon av de länkar/sociala kanaler som finns nedan för att komma i kontakt med mig.

Längre ner på sidan ser du vad jag håller på med på dagarna.
Kolla in min LinkedIn-profil för fullständigt CV.

God fortsättning VLOG No 2 webb

DataVäxt AB

Dataväxt är ett innovativt bolag med rötterna i det svenska lantbruket, Dataväxt utvecklar en rad olika produkter och tjänster inom den gröna sektorn. Med hjälp av teknik och egenutvecklade programvaror hjälper man lantbrukaren att digitalisera, effektivisera och optimera lantbruket.
 
GPS-teknik (för bland annat autostyrning och precisionsodling) och egenutvecklade programvaror används för att sätta lantbrukaren i fokus. Med lantbrukaren som utgångspunkt och vad han eller hon behöver kan vi tillsammans skapa bonnanytta.
 
I rollen som Kommunikationsansvarig ser jag fram mot en fantastisk och spännande resa tillsammans med mina två supergoa och otroligt duktiga kollegor. Utvecklingsmöjligheterna är minst sagt lovande då bolaget har satt höga mål och har väldigt framåtlutade strategier i arbetet mot år 2030. Kommer bli en otroligt kul resa!

Minälv

Marknadsföreningen MINÄLV är en ideell förening som erbjuder sina medlemmar ett antal intressanta aktiviteter, främst i form av frukostmöten och seminarier.
 
Frukostmöten hålls åtta fredagar per år där medlemmarna minglar och nätverkar med kaffe och en frukostmacka. Vid varje tillfälle bjuder externa föreläsare på intressanta och inspirerande föreläsningar inom marknadsföring, försäljning och kommunikation.
 
Bland föreläsarna som besökt Minälv kan du hitta: Mattias Åkerberg, Emanuel Karlsten, Elaine Eksvärd, Gustav Stenbeck, Sophie HedestadPer Holknekt, Magnus Helgesson, Lottie Knutson, Fredrik Reinfeldt, Karolina Winqvist och Linnea Hjärn.
 
I rollen som Styrelseledamot ser jag fram mot att få jobba tillsammans med en driven styrelse. Det finns ett tydligt fokus och vilja att skapa bra aktiviteter för Minälvs medlemmar. Min roll i Minälv är i huvudsak inriktad på att bjuda in bra och intressanta föreläsare.

StrokeRide CykelKlubb

Den 21 januari 2012 fick min pappa, Leif, en hjärnblödning. Under hösten 2013 kände jag att det var dags att göra något och efter en hel del funderingar valde jag att dra igång ett projekt för att samla in pengar till strokeforskningen.

I februari 2014 gick startskottet för StrokeRide och hösten 2018 bildades föreningen StrokeRide CykelKlubb där jag bland annat är Ordförande och ledare.

StrokeRide har valt att hjälpa Hjärt-Lungfonden och deras insamling till strokeforskningen, vid årskiftet till 2023 hade vi skänkt nästan 300.000 kronor! Vi vill även sprida det så OTROLIGT VIKTIGA AKUT-testet som lär dig, och andra, att känna igen de vanligaste varningssignalerna vid stroke.

Hoppas att du vill ge ett bidrag den viktiga strokeforskningen! Det gör du genom att Swish valfritt belopp till 123 087 19 70.

Cykelsnack och annat småtjöt

Den 4 november 2021 släpptes det första avsnittet av podden Cykelsnack och annat småtjöt. I podden snackar jag framförallt om cykel men det kan bli andra inslag. Det blir snack om bland annat landsväg, mountainbike och e-cykling.

Podden finns hos bland annat Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn och Podbean.

Vill du snacka med med mig och komma med sköna tips och grymma idéer till podden kan du skicka ett PM på Facebook eller Instagram.

Prenumerera på podden

Det enklaste sättet är att lyssna på podden genom att prenumerera på den i din favoritpoddapp. Podden hittar du enkelt genom att söka på “Cykelsnack” i appens sökfunktion och att sedan klicka på prenumerera. Du får då alla nya avsnitt direkt till din telefon/padda. Glöm inte att ge podden ett bra betyg 😉😁🙏🏼