Kontakta mig

Använd gärna någon av de länkar/sociala kanaler som finns nedan för att komma i kontakt med mig.

Längre ner på sidan ser du vad jag håller på med på dagarna.
Kolla in min LinkedIn-profil för fullständigt CV.

God fortsättning VLOG No 2 webb

DataVäxt AB

Den 2 maj öppnade jag dörren till Dataväxt AB.
 
Dataväxt är ett spännande bolag som utvecklar en rad olika produkter och tjänster inom den gröna sektorn. Med hjälp av teknik och egenutvecklade programvaror hjälper man lantbrukaren att digitalisera, effektivisera och optimera lantbruket.
 
GPS-teknik (för bland annat autostyrning och precisionsodling) och egenutvecklade programvaror används för att sätta lantbrukaren i fokus. Med lantbrukaren som utgångspunkt och vad han eller hon behöver kan vi tillsammans skapa kundnytta, på riktigt.
 
Jag kommer in i rollen som marknadskommunikatör och ser fram mot en fantastisk och spännande resa. Utvecklingsmöjligheterna är minst sagt lovande då bolaget har satt höga mål och har väldigt framåtlutade strategier i arbetet mot år 2030. Kommer bli en otroligt kul resa!

StrokeRide CykelKlubb

Den 21 januari 2012 fick vår pappa, Leif, en hjärnblödning. I februari 2014 gick startskottet för StrokeRide och har under fem år blivit större än vi kunde ana från början. Under hösten 2018 bildades föreningen StrokeRide CykelKlubb där jag är ordförande.

Vi har valt att hjälpa Hjärt-Lungfonden och deras insamling till strokeforskningen, vid årskiftet till 2019 hade vi skänkt nästan 230.000 kronor! Vi vill även sprida det så OTROLIGT VIKTIGA AKUT-testet som lär dig, och andra, att känna igen de vanligaste varningssignalerna vid stroke.

Hoppas att du vill ge ett bidrag den viktiga strokeforskningen! Det gör du genom att Swish valfritt belopp till 123 087 19 70.

För StrokeRide har jag byggt upp webbplatsen (med webshop och betalningssystem), design av kläder samt publicerar/ansvarar för innehåll på Facebook, Youtube och Instagram.

Cykelsnack och annat småtjöt

Den 4 november 2021 släpptes det första avsnittet av podden Cykelsnack och annat småtjöt. I podden snackar jag framförallt om cykel men det kan bli andra inslag. Det blir snack om bland annat landsväg, mountainbike och e-cykling.

Podden finns hos bland annat Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn och Podbean.

Vill du snacka med med mig och komma med sköna tips och grymma idéer till podden kan du skicka ett PM på Facebook eller Instagram.

Prenumerera på podden

Det enklaste sättet är att lyssna på podden genom att prenumerera på den i din favoritpoddapp. Podden hittar du enkelt genom att söka på “Cykelsnack” i appens sökfunktion och att sedan klicka på prenumerera. Du får då alla nya avsnitt direkt till din telefon/padda. Glöm inte att ge podden ett bra betyg 😉😁🙏🏼