Kontakta mig

Använd gärna någon av de länkar/sociala kanaler som finns nedan för att komma i kontakt med mig.

Längre ner på sidan ser du vad jag håller på med på dagarna.

God fortsättning VLOG No 2 webb
Trollhättan Energi AB

Till vardags arbetar jag som kommunikatör på Trollhättan Energi. Hälften av min tjänst är kommunikation ut mot Trollhättans skolor via vårt Vardagshjälte-koncept där jag träffar ca 2.000 elever varje år 🙂

Den andra halvan av min tid läggs på sociala kanaler, vår webb/mina sidor samt vår app. Utöver detta spelar vi dessutom in utbildningsfilmer och reklamfilmer för olika erbjudanden eller tävlingar.

Kolla gärna in våra YouTube-kanaler, Trollhättan Energi och Bli en vardagshjälte.

StrokeRide CykelKlubb

Den 27 februari 2012 fick vår pappa, Leif, en hjärnblödning. I februari 2014 gick startskottet för StrokeRide och har under fem år blivit större än vi kunde ana från början. Under hösten 2018 bildades föreningen StrokeRide CykelKlubb där jag är ordförande.

Vi har valt att hjälpa Hjärt-Lungfonden och deras insamling till strokeforskningen, vid årskiftet till 2019 hade vi skänkt nästan 230.000 kronor! Vi vill även sprida det så OTROLIGT VIKTIGA AKUT-testet som lär dig, och andra, att känna igen de vanligaste varningssignalerna vid stroke.

Hoppas att du vill ge ett bidrag den viktiga strokeforskningen! Det gör du genom att Swish valfritt belopp till 123 087 19 70.

För StrokeRide har jag byggt upp webbplatsen (med webshop och betalningssystem), design av kläder samt publicerar/ansvarar för innehåll på Facebook, Youtube och Instagram.