Nyhetsbrev 01

Hej och välkommen till mitt allra första nyhetsbrev!

I brevet tänker jag dela med mig av mina vardagstankar. Skönt uppblandade med klipp från nätet och troligen med ett öltips och en kul historia på slutet. Helt enkelt en mix av vad du vill och kanske inte vill veta, direkt i din mejlbox.

Tidigare har jag testat på att vlogga, podda och blogga där det sistnämnda är något jag fortfarande håller på med till viss del. Men nyhetsbrev har länge legat mig varmt om hjärtat och nu är det dags för mitt alldeles egna brev.

Massa kärlek,
Kenneth

Hämtat hem husvagnen

Nu är äntligen husvagnen hemma på tomten. Den har även denna vinter stått hos kompisen Niclas som, tillsammans med sin fru, driver Rosenborgs vinterförvaring. Bästa stället om du behöver plats för förvaring av husvagnen, husbilen, båten eller om du har en schysst sportbil.

Husvagnen är hur som helst tvättad och klar för service och täthetsprov hos Fri-Bo om en dryg vecka. Innan dess ska vi diska och tvätta ur allt på insidan så den är redo för en minisemester.
Undrar om första turen går till Mösseberg även i år? 🤔

Husvagnen

Öltipset

Fyra nya öl har nyligen provats och slunkit ner i strupen. Tre av dom från Qvänum Mat & Malt och en alkoholfri öl från Norra Vångas bryggeri.

Det blev ett mindre bra betyg på den ena ölen från Qvänum. Vet inte om jag var i helt fel mood eller om den helt enkelt inte ”passade” mig. Tror att alla andra öl från Qvänum landat in närmare fyror i betyg. Får nog ge den en chans till. Alla nya öl loggas såklart i öl-appen Untappd.

Trädgårdstips

Snart är det dags för vår-öl i trädgården. Två sköna grannar gjorde några justeringar i sitt staket under pandemiåren. De kunde dricka öl och prata samtidigt som de höll ett säkert och ansvarsfullt avstånd. Underbart tips om man har ett högt staket men ändå villaägare med polarn på andra sidan!

Kul på slutet

Det var en svensk rallyförare som skulle förklara för en utländsk reporter varför det var så farligt att krascha. 

– Its not the fart that kills you, its the smäll.

🤪 🚗 🤢