Videopodden går i graven

Podden lever såklart vidare!

I fortsättningen kommer jag inte att ladda upp nya videoklipp på YouTube som har med podden att göra. Alltså dör videovarianten av Cykelsnack. Men den ”vanliga” podden lever vidare, precis som tidigare.

Du hittar podden i din favoritpoddapp och finns hos bland annat Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn Radio och Podbean.

Varför lägga ner när det ”precis” har börjat?

Ja du, det kan man såklart fråga sig. Men videopodden var en chansning eller ett test om man så vill. Jag ville verkligen ge det en chans och se om jag kunde hålla liv i en videopodd samtidigt som jag startade podden. Precis som för många andra finns det fler saker i livet som också behöver tid och kärlek.

Efter sex avsnitt vet jag att det tar ungefär dubbelt så lång tid från inspelning tills dess att avsnittet är publicerat. Om videoklippet ska med i varje avsnitt så ”kostar” det för mycket tid, även om jag har ”full koll” på det mesta.

Studion ska göras iordning med ljud, ljus, kamera, mikrofon, städning 😉 och en del annat småfix. Efter inspelningen ska studion plockas ner igen. Sedan är det dags att redigera och redigeringen tar extra tid den också för att få till en hyggligt bra bild. Efter exporten är det publicering på ett antal plattformar. Som du ser är det många saker som påverkas, olika mycket såklart men tiden rinner iväg.

Och med detta sagt är nu Cykelsnacks sista videopodd inspelad och upplagd på YouTube.

Har fått klart med några personer som ska gästa podden framöver så det kommer bli superkul att få in dessa i kommande avsnitt.

Leta upp Cykelsnack i din favoritpoddapp och följ/prenumerera  på programmet där så hörs vi igen inom kort.

Kolla på avslutningen via YouTube

Kolla in klippet på YouTube 👇🏻

https://youtu.be/zEo59BY0kLo

Här hittar du Cykelsnack

Poddappar

Podden finns hos bland annat Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Substack, Stitcher, TuneIn och Podbean.

Facebook

Vill du snacka med med mig och komma med sköna tips och grymma idéer till podden kan du skicka ett PM på poddens Facebooksida https://www.facebook.com/cykelsnack/.

Instagram

Du hittar även Cykelsnack på Instagram med användarnamnet @cykelsnack.