Cykelmiljonen – NU cyklar vi!

Nu är det dags för Cykelmiljonen!

Cykelmiljonen är ett initiativ från Hjärt-Lungfonden där målet är att Sveriges cyklister tillsammans ska samla in en miljon kronor innan Vätternrundans olika lopp i juni.

Utmaningen

Nu uppmanar jag alla cyklister att vara med i Cykelmiljonen, och även andra.
Man väljer själv på vilket sätt man vill bidra och hur mycket man vill skänka. Man skänker ett visst belopp per kilometer eller per mil man cyklar. Vad som är lagom är upp till dig, alla pengar vi samlar in är viktiga.

För min egen del kommer jag under tiden fram till Vätternrundan att skänka fem kronor för varje mil jag cyklar och jag hoppas cykla runt 300 mil innan årets Vätternrundan.

Nu hoppas jag såklart att även du vill hänga på denna utmaning så att vi tillsammans kan bidra till den så viktiga strokeforskningen.

Gör så här

Swisha ditt bidrag till 123 087 19 70 (mottagare är StrokeRide CK) och skriv Cykelmiljonen i meddelandefältet så ser StrokeRide till att pengarna kommer in till Cykelmiljonen och till just strokeforskning.

Man kan, om man vill, Swisha direkt till Hjärt-Lungfondens stora generella Cykelmiljoneninsamling men då avsätts inte pengarna till just strokeforskningen.

Videoinbjudan till Cykelmiljonen.

Nu är det äntligen dags för den tredje vloggen. Lite snack om Zwift:s olika lopp, januaris stegtävling, Stationsträning med StrokeRide och Sharper Barbershop.

Här hittar du StrokeRide

Hemsida: https://strokeride.se
Facebook: https://www.facebook.com/StrokeRide
Instagram: https://www.instagram.com/StrokeRide
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC3ozE1vCoKhlpHO0R_qBrpA

StrokeRide hos Hjärt-Lungfonden: https://www.hjart-lungfonden.se/Engagera-dig/egen-insamling/StrokeRide-cyklar-till-forman-for-strokeforskningen/

StrokeRide:s insamlingssida hos Hjärt-Lungfonden: https://www.hjart-lungfonden.se/Engagera-dig/egen-insamling/StrokeRide-cyklar-till-forman-for-strokeforskningen/

Cykelmiljonen hos Hjärt-Lungfonden: https://www.hjart-lungfonden.se/Egen-Insamling/event/cykelmiljonen-2020