Smögen och Kungshamn

Kvällsbilder och gatufoto från Smögen och Kungshamn.

En riktigt go kvällspromenad på Smögenbryggan och runt i Smögen resulterade i några hyggligt bra bilder.

Stugan i soten

För ett gäng helger sedan var vi ute i svärmor och svärfars stuga vid Sotenkanalen och hade det riktigt gött. Huset består av tre separata lägenheter vilket är suveränt bra. Väldigt skön miljö att komma till. Speciellt nu när det är så mycket hemmajobb är det gott att komma iväg lite.

Att kunna gå runt på klipporna och njuta är ju helt underbart, tyvärr blev det inget denna gång men jag hoppas att vi kommer dit ut om några veckor igen. Fem minuters gångväg från stugan hittar man Ramsvikslandet och ytterligare 20 minuters promenad kommer man till det öppna havet. Brukar vara riktigt goa promenader där ute. Vill man inte gå hela vägen så kan man ju ta bilen för att komma närmare och det finns några av ställen att parkera på.

Under sommaren är det lite svårare med parkeringsplats då det brukar vara en del folk och det finns ju inga parkeringshus för bilarna, som tur är.

Smögenbryggan

En av planerna innan vi åkte hemifrån på fredagen var att försöka åka ner till Smögenbryggan för att ta några foton. Ville se om jag kunde få några med bra vattenblänk och varma ljus i bilden. Har inte fotat så mycket av denna typ innan så det blev en rolig promenad vi gjorde.

Nu var det några år sedan jag var på Smögenbryggan och framförallt på kvällstid. Själva bryggan var väl som den ”alltid” varit men på andra sidan kände man igen typ hälften av husen/byggnaderna. Mysig miljö att vara i och några avlägsna minnen väcks till liv när man går där.

Följ gärna mitt fotokonto på Instagram för fler bilder👇🏻
www.instagram.com/kennethwilsonphoto/

Nedan ser du några av bilderna som togs och några av dom är jag riktigt nöjd med 👇🏻

YouTube

Kolla in klippet på YouTube!

Kolla in de senaste klippen på min YouTube-kanal.