Hjärt-Lungfonden

Daniel, Kenneth och Lotta

Ett givande framtidsmöte

Upp tidigt på morgonen för att hoppa på tåget till Stockholm för att träffa Daniel Edelsvärd-Wallerman på Hjärt-Lungfonden. Det var riktigt kul att få träffa Daniel och höra vad han jobbar med just nu och vart han och Hjärt-Lungfonden är på väg framöver.

Jag hade lite tur och fick träffa Lotta Johansson igen. Senast vi sågs var på Lorensbergsteatern där vi var hedersgäster under Stora forskningsanslaget som sedan 2012 delas ut av Prins Daniel. Lotta har varit vår kontaktperson i stort sett sedan StrokeRide startades och hon är helt underbar person med ett jäkla driv, en massa positivitet och glädje runt sig.

Det blev ett ganska kort men givande möte med Daniel och det var kul att höra hur de kommer att jobba vidare den nyss uppstartade Cykelmiljonen och med Egen insamling där StrokeRide är en viktig del.

StrokeRide – en viktig del av Cykelmiljonen!

StrokeRide:s insamling är viktig del av Cykelmiljonen och alla pengar som skänks till StrokeRide hamnar hos Hjärt-Lungfonden och blir en del av Cykelmiljonen.

StrokeRide har skänkt över en kvarts miljon kronor till Hjärt-Lungfonden. Vill du också bidra till strokeforskningen? Swisha i så fall valfritt belopp till 123 087 18 70.

Nu har Hjärt-Lungfonden dragit igång Cykelmiljonen, insamlingen där alla kan vara med och cykla ihop pengar till hjärtforskningen. Målet är att vi tillsammans ska samla ihop en miljon kronor innan målgången för Vätternrundan den 13 juni 2020.

Egen insamling

Att starta en Egen insamling kan vem som helst göra, det är superenkelt.

  • Namnge insamlingen
  • Insamlingsmål, hur mycket vill du samla in
  • Beskriv kort varför du startar insamlingen

Andra aktiviteter

Vi pratade om lite annat också och en del nämns inte i detta inlägg men vi har lite funderingar på att vara med på eller skapa olika aktiviteter. Det kan vara att finnas på med Cykelmässan som går av stapeln i slutet av mars i Stockholm. Det skulle kunna vara en aktivitet med SZR, Swedish Zwift Riders. Kanske ytterligare en insamlingsrunda hemma i Grästorp, troligen en mountainbikevariant i så fall. Möjligen en större gemensam satsning inför Vätternrundan 2021.

Det var många idéer som poppade upp i huvudet under den stund vi satt och snackade. Jag tror och hoppas att vi kommer att kunna göra några av de sakerna vi snackade om.

Ströbilder