50 år!

Kenneth fick Biltemakörv i present

Herrejösses va tiden går!

I dagarna var det dags för mig att fylla 50 år. 50 år!

Helt galet vad snabbt tiden går och som gott är känner jag mig inte så gammal. Kommer ihåg när man själv befann sig runt 20-25 år och då var andra lite äldre som 50-åringar än vad jag känner mig som. Nu har jag ju rätt unga föräldrar så skillnaden var ju ännu större om man kollar på farmor/ farfar / mormor när de befann sig runt 50-60 år.

Födelsedagen

Själva födelsedagen startade med skönsång från Nelly och Cecilia. Skönt att vakna till detta och bli rejält omkramad av dom. Dagen rullade på i lugnt och gott tempo (Nelly var I skolan och Cici var på en utbildning) innan det var dags för mamma och pappa att komma på besök.

Tillsammans med dom var det dags för födelsedagsfika utomhus, jättekul att få träffa dom och vi hade ju tur att det var så gott väder att det gick att sitta ute någon timma. Filtar och värmare gjorde det mysigt och det är ju bra att vi än så länge kan träffas utomhus genom att hålla ett stort avstånd till varandra.

En himla massa Facebook-gratulationer blev det, en del med sköna och hjärtliga kommentarer. Väldigt synd att man inte kunde träffa fler än vad som var möjligt detta knasiga år. Det har egentligen inget att göra med min födelsedag utan mer att jag saknar att träffa mina vanliga kompisar.

Bestämde mig under förmiddagen att jag skulle få till en cykeltunnel runt lunch och lyckades få med mig Niclas ut på en runda. Vi fyllde termosen och rullade iväg i kraftig motvind upp mot Hunneberg och utsiktsplatsen i Flo. Efter backen upp så var pulsen hyggligt hög och vi rullade sakta ut mot utsikten där det stod två personer med ryggen emot oss. När vi kom närmare vände de sig om och började att sjunga för mig. Så jäkla trevligt att få denna överraskning av Robert och Peter, mycket kärlek till er som tog er tiden att komma förbi och göra det till ett gott minne. Fick en whiskey och en himla massa Biltemakörv, det var långkalsonger, kalsonger, underställströja, t-shirt samt en massa ätbara korvar i massa olika former.

Senare på eftermiddagen tittade Stina och Hampus förbi. Det var ett tag sedan vi sågs så det var superkul att få träffa dom igen! Saknar verkligen möjligheten att träffas och skulle vilja göra det oftare än vad som är möjligt just nu. Även utan Corona så vill jag träffa dom oftare, saknar Hampus jättemycket och det blir livet extra tydligt för mig ibland

”Födelsedagsfest”

Synd att kallade det för fest men vi var några få som träffades, utomhus / inomhus. En bekant hade ordnat det bra i en stor nybyggd hall, typ 300 kvm, där det var iordningställt några soffgrupper (trädgårdsmöbler) med rejält avstånd till varandra. Vi drack ett glas vin och en öl, käkade lite hämtmat och småpratade i nån timma innan vi åkte hem vid 21-22-tiden. Riktigt trevligt att träffas men väldigt annorlunda att sitta och ”småskrika” mot varandra då avståndet var så pass stort mellan oss.

Mycket kärlek var det i luften hur som helst och ett ofantligt stort tack till Niclas och Karolina som hjälpte till att fixa lokalen att vara i. ❤️