Dags för ett nytt försök

Kenneth hemmajobbar

Då var det dags igen

Nu va de gött längesen jag vloggade eller bloggade och nu är det dags igen. Ska göra ett nytt försök och se om det inte går att få lite kontinuitet i detta.

Denna gång blir lite gött och blandat från livet från den gångna veckan.

Bikefit inplanerad

Jag har nyligen planerat in en bikefit hos Klas Johansson på Probikefit. Ska bli superkul att få träffa en legendarisk mekaniker och bikefitguru. Klas har justerat Lennart ”Goose” Svenssons cykel och varje år får Ralph Bohman sin cykel justerad av Klas. Båda herrarna är supernöjda och tack vare deras rekommendation åker jag ner till Klas. 

Probikefit koncept är framtaget av Klas Johansson som är tränare och coach med mera för  Emilia Fahlin Team FDJ samt  Wilma Olausson Team Sunweb. Dessutom tidigare tränare och coach till  Susanne Ljungskog.

Just nu är Klas chefsmekaniker för World Tour laget  Team NTT Procycling.

Jag har tidigare gjort en bikefit och det var hos CykelCity 2012 så det är verkligen på tiden att den görs nu. Började cykla först sent 2012 och jag har förändrats en del som cyklist sedan dess och tillbringar rätt många mil/timmar på cykel så det blir ju viktigare och viktigare att jag sitter bra. Sen blir man ju inte yngre heller… sägs det! 

Kolmården inställd

Resan var planerad och redigt efterlängtad. Packningen gjordes dagen innan och stod i hallen och var redo att packas in i bilen innan avfärd.

Tyvärr vaknade Nelly med magont och kräktes sedan ett par gånger så det var bara att ställa in resan. Agnes, Anette och Per kom förbi och hämtade biljetterna och vinkades av och de ser ut att ha fått en go resa.

Vi fick istället ”chansen” att få upp de nya innerdörrarna på övervåningen. Nelly fick en ny säng förra helgen som nu byggdes ihop och hennes gamla flyttades upp till extrarummet på övervåningen.

Nästa helg är också inställd

På grund av torsdagens beslut av Folkhälsomyndigheten så bestämde vi oss för att ställa in resan till Bohusgården nästa helg. Jäklar så trist, hade verkligen sett fram emot att få fira in min 50-årsdag med Hampus och Stina med god mat, dryck och tjöt.

Vi avbokade direkt på fredag morgon och vi fick återbetalningen redan på lördag eftermiddag. Resan kommer såklart att bli av men den får skjutas på några veckor eller flyttas fram till våren. 

Hemmajobb

Ytterligare restriktioner kring Corona gör att vi nu ska se till att jobba hemma så mycket som möjligt fram till 19 november. Jag tror dock att det kommer att bli förlängt och sträcka sig ännu längre fram i tiden men det får utvisa sig den närmsta tiden.

Vi håller tummarna för att folk är försiktiga och lyssnar på Tegnell och gänget.

Fotopromenad

Drog till Vänersborg tidigare i veckan för att fota lite gatufoto. 

Lite bilder kommer här. Gå gärna in på min Instagram där du hittar mer streetphoto-bilder.

Bruce Springsteen

Har aldrig lyssnat på Springsteen mer än några få låtar som man blivit ”tvungen” att lyssna på eller som spelats på radion.

Efter en dag med träning och pysslande hemma ville jag ta en goe öl. Knäppte upp en Bierkutscher Gold Märzen och satte mig vid tv:n, riktigt fin öl. Slog på dokumentären Letter to you. Jäklar va bra den va, på med hög volym, nått gott att dricka, sänk ljuset och tänd några stearinljus. Njut, bara njut av musiken! Jag blev tagen av musiken och fick en underbart skön stund i soffan.

Många tänkvärda saker kom ur munnen i både sång och tal från Bruce 👌🏻❤️