Otroligt stolt!

Blev överväldigad, otroligt stolt och glad över brevet som ramlade ner i brevlådan. 😃

Jättekul att Hjärt-Lungfonden bjuder in ”lilla” mig till en av sina stora händelser, dessutom till ett privat förmingel där jag hoppas få snacka med Jan Nilsson och H.K.H. Prins Daniel.

Vad ska man ställa för frågor tro? 🤔

Hoppas att du också vill ge en gåva till StrokeRides insamling till Hjärt-Lungfonden!

Du Swishar valfritt belopp till 123 087 19 70. Tack på förhand 🥰

StrokeRide genom åren haft möjlighet att skänka nästan 230.000 kronor till Hjärt-Lungfonden! Otroligt kul att så många personer valt att hjälpa oss i kampen mot stroke.

Om StrokeRide

Allt som hänt vår pappa har fått oss att vilja lära oss mer om stroke och på något sätt kunna bidra till forskningen. Vi har valt att hjälpa Hjärt-Lungfonden och deras insamling till strokeforskningen. Vi vill även sprida det så OTROLIGT VIKTIGA AKUT-testet som lär dig, och andra, att känna igen de vanligaste varningssignalerna vid stroke.

I februari 2014 går startskottet för StrokeRide och har under fem år blivit större än vi kunde ana från början.

Under hösten 2018 beslutar vi oss för att gå vidare. Vi har under åren haft den stora förmånen att tillsammans med ett gäng härliga killar och tjejer driva det som vi en gång startade. Den 11 september 2018 startar ”kärnan” i StrokeRide upp StrokeRide CK. StrokeRide finns i allra högsta grad kvar, dock i annat format. Cykelklubben har samma hjärta, känsla, goa cyklister, mål och visioner som vi hade innan föreningen bildades.